Trobada de dramatúrgia per a la Infància i la Joventut 2024

Organitzada per ASSITEJ, l’AVEET i Escalante Centre d’Arts Escèniques

Del 15 al 18 de maig de 2024 se celebra a València el “Encuentro de Dramaturgia para la Infancia y la Juventud 2024” organitzat conjuntament per ASSITEJ España, l’AVEET i Escalante Centre d’Arts Escéniques.

Aquesta trobada beu, a més de l’Encuentro anual d’Assitej, de les Jornades de Creació d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut que organitzen anualment l’AVEET i Escalante Centre d’Arts Escéniques, i pretén ser un espai compartit amb professionals del sector en el qual intercanviar preguntes, reflexionar al voltant de la dramatúrgia i de com dirigir-nos als xiquets, xiquetes i joves.

Comptarem amb dos tallers de creació, un dirigit a professionals i altre dirigit a joves, de la mà de Jokin Oregi y Lucía Miranda. Obrim així una gran oportunitat de formació amb professionals de gran prestigi amb qui explorar les nostres capacitats creatives.

A més, s’han programat diferents taules i activitats en les quals es podrà aprofundir en diferents aspectes relacionats amb la dramatúrgia, la seua presència en les escoles superiors, la seua difusió, etc.

Davant la necessitat de seguir explorant el camí de l’escriptura i d’aprofundir en l’aspecte de l’edició i la difusió de les obres literàries, enguany plantegem un Trobada Editorial amb un destacat focus en la internacionalització. Així mateix, es fomentarà el debat sobre la dramatúrgia en altres disciplines com ara la dansa.

La Trobada pretén posar-nos en contacte i conéixer-nos pel que també tindrem espai per a presentacions de projectes i textos que busquen aliats i aliades al seu camí.

Ja pots inscriure’t per participar en totes les activitats, tallers i taules de debat on compartir i aprofundir en la dramatúrgia per a la infància i la joventut.

Més informació i inscripcions a www.dramaturgiaparalainfanciaylajuventud.com