CONVOCATÒRIA: “ESTUDI DE DRAMATÚRGIES VALENCIANES 2010-2020”

L’AVEET, associació valenciana d’escriptores i escriptors teatrals, som una associació que des de 2013 treballa amb la intenció de defensar i millorar els drets de les escriptores i escriptors teatrals del País Valencià, així com visibilitzar la seua tasca i fomentar intercanvis i sinèrgies entre creadores/ors. Des de 2021, una de les nostres línies de treball té a veure amb l’anàlisi crític i la difusió de la Dramatúrgia Valenciana, intenció amb la qual llancem aquesta convocatòria.

ESTUDI DE DRAMATURGIES VALENCIANES 2010-2020

L’AVEET proposa una convocatòria dirigida a dos investigadors/es que durant dos anys, des de març de 2022 fins a desembre de 2023, elaboren de manera conjunta un estudi de la realitat dramatúrgica valenciana entre 2010-2020, amb l’objectiu principal de difondre els resultats entre els professionals del sector, els centres educatius i el públic en general.

Durant el procés de recerca, les persones seleccionades participaran de manera activa en la recollida, organització i anàlisi de les dramatúrgies valencianes del període de 2010-2020, amb les seues sinergies i relacions bidireccionals amb les anteriors així com les projeccions i diàlegs amb les posteriors.

ENLLAÇ AL FORMULARI