Teixell, Josep,M

TRAJECTÒRIA
Em dic Josep M. Teixell i sóc actor i dramaturg, tot i que en els darrers temps, més dramaturg que no actor. Sóc llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona i màster en estudis teatrals per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut del Teatre. La meva formació com a actor ha estat molt eclèctica, però considero que el gruix l’he adquirit a l’escola Eòlia de Barcelona.

Com a actor he treballat sobretot en publicitat, algun microteatre i actes a nivell local, tot i que un cop vaig arribar a fer temporada a Barcelona! Com a dramaturg (format a la sala Beckett de Barcelona) he estrenat cada any des del 2015 dues peces de microteatre al Nanoteatre de Vilanova i la Geltrú, on visc, i també vaig guanyar la tercera edició del Premi de Dramatúrgia Rosa Florido de Vilafranca del Penedès (2015) el premi del qual fou estrenar el text amb direcció d’un servidor.

Tot i que AVEET sigui de caire territorial, m’agradaria molt formar-ne part per una senzilla raó: vaig descobrir la dramatúrgia valenciana i, sobretot, dramaturgs i dramaturgues de la vostra terra, al Creador.es 2016 i des de llavors que m’hi sento estupendament, acollit i estimat.