Martínez, Sergio

TRAJECTÒRIA
És actor, autor i director de teatre, diplomat a l’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq, a Paris i en el Centre Teatral Escalante, a València.

Completa la seua formació amb diferents tallers impartits per Lola Blasco, Marilia Samper, Alfredo Sanzol, Victòria Salvador, Julio Manrique, Andrés Lima, Cristina Fernández, Eva Bertomeu i Assumpta Serna entre altres.

També és graduat superior en So per l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona.

Com autor ha estrenat els textos:
Una nota impossible, 2008. Teatro Inquieto
Orfeo, 2009. Teatre de la Saca
Cuatro_tres_dos, 2011. Teatro Inquieto
Atles, 2012. Germinal Produccions (amb Pau Pons)
La cosa, 2013. Teatro Inquieto
Martina i el bosc de paper, 2014. L’Horta Teatre (amb Pau Pons)
Silenci, soroll blanc, 2016. Central de Teatre
Estos días azules, 2017. Accidental Company

Textos inèdits:
El arcén, 2019; Detrás de la puerta, 2018 i Canción para que no me dejes, 2020.

Entre els premis que han tingut els espectacles en els quals ha participat com autor, actor o director estan el Premi a la Millor Direcció FETEN; Premi del Públic i Premi a la millor adaptació Premis Abril; Millor Espectacle Fira de Teatre de Leioa; Millor Espectacle de carrer Fira de Tàrrega; Millor Espectacle Festival d’Aguilar de Campoo; Premi del públic FETEN i la nominació al Premi Revelació dels Premis MAX.
Ha donat cursos per a la Scène Nationale, a França; per al Taller Nacional de Teatre i el Taller Nacional de Dansa, a Costa Rica; per a Kakiseni a Malàisia i en diverses escoles i centres de creació a Espanya.
Actualment és professor a l’Escola Nouveau Colombier, a Madrid, al Centre de Formació MOVEO, a Barcelona i participa en la creació del nou espectacle de Guillem Albà.