Chico, Rocío

TRAJECTÒRIA

Graduada en psicologia per La UV. S’ha format al taller de teatre permanente de la UV on ha treballat amb professionals com Pep Sanchis o Eva Zapico.

Va fer el taller de post-grau de teatre amb Chema Cardeña.

Treballa com a professora de teatre per a diversos grups de xiquetes i xiquets i per al grup “Les Veteranes”, un grup de dones majors, en el qual s’encarrega de la dramaturgia i direcció de totes les seues peces.

Ha realitzat diversos cursos de dramaturgia i creació de la mà de Rosa Díaz, Xavo Giménez, Eva Zapico o Paula Llorens.

També ha treballat i fet tallers d’altres disciplines com clown (amb Nacho Ansa i Romina Rama), teatre físic (amb teatre de l’Abast), treball de màsquera (amb Carles Sanchis), treball de coro (amb Carles Sanchis i Aitana Bueno), manipulació de titelles (amb Nelo Sebastián), trapezi (amb Ana Rebenaque), cant (amb MªJosé Peris) i dansa (amb Irene Ballester i Toni Aparisi).

Al 2018 crea, junt al seu company Carles Sanchis, la compañía “La Trinxera” en la qual ix com a actriu en totes les seues peces i on va fer la co-autoria del seu segon treball “El viatge de les paraules”. També ha escrit i dirigit l’última peça de la compañía “Carnival Striptease”.

Ha treballat, a més, amb altres companyies com PuraVida Teatre, Rocambolesc o Malatesta Teatre.

Actualment, es troba fent la dramaturgia per a la nova obra de la companyia “PuraVida Teatre”.