VALLS, MANU

Manu Valls

Text

El último viaje de Cary Grant

Trajectòria

Manuel Valls és dramaturg, guionista, actor i director. Llicenciat en Ciències de la informació (Imatge i so). Guionista i director de la serie L’Alqueria blanca, dirigeix també el seu primer llargmetratge Faltas leves en 2005, estrenat en sales de tota Espanya. Entre les seues obres com autor destaquen La Cristalera (2000, teatre) estrenada en el teatre Olimpia de València i programada amb èxit de públic durant un mes en el Teatreneu (Barcelona). I les peces breus Glenclous i La banda del pollo. Estrena en març de 2016 al Teatre Micalet L’últim viatge de Cary Grant.

Com actor ha participat recentment en Ártico de X. Giménez (La teta calva), Azul#15 i Manual de plantas de interior de N. López Murria (Canallaco), Margueritte Gautier, dirigida por Hadi Kuric (CD Villarreal- Teatro de la Resistencia), Síndrhomo de I. Cárdenas, dirigida por X. Giménez (La teta calva), El Ring de Néstor Mir i L’últim viatge de Cary Grant.

Protagonista del llargmetratge Cos Mortal de Toni Sendra i Carles Chiner i secundari en diferentes sèries de televisió

 

Trayectoria

Manuel Valls es dramaturgo, guionista, actor y director. Licenciado en Ciencias de la Información (Imagen visual y auditiva). Guionista y director de la serie L’Alqueria Blanca, dirige también su primer largometraje Faltas leves en 2005, estrenado en salas de toda España. Entre sus obras como autor destacan La Cristalera (2000, teatro), estrenada en el teatro Olimpia de Valencia y un mes en cartel en Barcelona (Teatreneu). Y las piezas breves Glenclous y La banda del pollo. Estrena en el Teatre Micalet El ultimo viaje de Cary Grant en marzo de 2016.

Como actor ha participado recientemente en Ártico de Xavo Giménez (La teta calva), Azul#15 y Manual de plantas de interior de Nacho LópezMurria (Canallaco), Marguerite Gautier, dirigida por Hadi Kurich (Teatro de la Resistencia-CDN Villareal), Síndrhomo de Iaia Cárdenas (La teta calva), El Ring de Néstor Mir y en El último viaje de Cary Grant.

Protagonista del largometraje Cos Mortal de Toni Sendra y Carles Chiner y secundario en diferentes series de televisión.

Deixa un comentari