SANCHIS, CARLES

 

MIDNIGHT

Trajectòria

Graduat en Comunicació Audiovisual en la Universitat Politècnica de València, i Diplomat en l’escola internacional Estudis Berty Tovías, basada en la metodologia de Jacques Lecoq, a Barcelona. També ha estudiat a l’escola del Centre Teatral Escalante, a l’escola del Teatre Micalet i a l’aula de teatre de la Universitat de València.

Ha treballat amb professionals com Eva Zapico, Pep Sanchis, Maria José Peris, Jesús Jara, Harris Gordon, Paco Zarzoso i Mar Navarro entre altres, a Valencia, Barcelona i Madrid.

Ha treballat en més de 20 espectacles teatrals desde 1998. En 2014 aconsegueix el premi a 3r millor espectacle al XXXI concurs de teatre Vila de Mislata amb la companyia ARLEQUIATRE, per l’obra de creació pròpia, Cataclown, a més de 2 nominacions més.

Ha treballat al rodatge de diferents curtmetratges i en un llargmetratge dirigit per Pau Vergara, “Memorias de una guerrillera”.

És el fundador de la companyia de teatre LA TRINXERA estrenant el seu primer espectacle Midnight en qualitat d’actor i director en 2018. Destino Presidencia és el seu tercer treball com a dramaturg i Tártaro el quart, dels quals estan previstes les estrenes en novembre de 2018 i gener de 2019 respectivament.

Ha treballat com a tècnic de llum i so desde 2013 en més de 10 espectacles, per a companyies com La Zítrica, Compañía Eva Zapico, Iguales teatro, Escola Municipal de teatre de Mislata, Duram teatre, Institut del teatre de Barcelona, entre altres i ha realitzat el disseny gràfic i la carteleria de més de 10 projectes teatrals desde 2009 para La Societat Coral el Micalet, Assaig, Arlequiatre i La Trinxera, entre altres.

També és poeta, i ha publicat tres llibres “La vida en tarros de cristal”, “Entre el humo y el ruido” i “Bushido”, a més és campió de Poetry Slam en Hospitalet en 2017 i quart classificat al campionat Nacional de Poetry Slam al mateix any.