SÁEZ, GUADA

Guadalupe SaezTextos

A mí nunca me cortó la cabeza

Formació

Llicenciada en Periodisme (Universidad Cardenal Herrera CEU 99-04)

Postgrau en Gestió de Projectes de cooperación Internacional dins del Marc Lògic (Universitat Oberta de Catalunya, 2011-2012)

Master en guió de televisió (Universidad Internacional Menendez Pelayo, 04-05)

Al camp teatral ha estudiat amb autors com Paco Zarzoso, Enzo Cormann, Xavi Puchades, Patrícia Pardo o José Sanchis Sinisterra.

Trajectòria

Directora de la companyia Lupa Teatre, on ha escrit i dirigit: L’inventor de xiquets (2010)  Para que no te me olvides (2012)  A mí nunca me cortó la cabeza (2013, peça breu publicada baix el títol Mi madre y yo per la revista Red Escénica- Acotaciones en la caja negra),  M i les balenes (2014) i Se’ns està quedant cos de postguerra (2015).

Autora de texts dramàtics per a les companyies Noctámbulos i A cero metros: Lo mejor del sol sin el sol i VII (2012, peces breus dins l’obra La ronda del miedo);  Miss Hammer (2013).

Guionista

Com a guionista ha treballat en programes de ficció per a diferents productores: The sandbox Kids (Milky moustache); Amigoos (Fundación muñecos por el desarrollo); Babaclub (Filmax).

Premis

Villa de Mislata a millor espectacle 2013 a l’obra Miss Hammer, de la que és autora;  Premi 2008 I Concurs d’idees de RTVV per la sèrie Campus de la que és co-autora.

 

(CASTELLANO)
Formación

Licenciada en Periodismo (Universidad Cardenal Herrera CEU 99-04)

Posgrado en Gestión de Proyectos de Cooperación Internacional dentro del marco  Lógico (Universitat Oberta de Catalunya, 2011-2012)

Master en guion de televisión (Universidad Internacional Menéndez Pelayo, 04-05)

En el campo teatral se ha formado con autores como Paco Zarzoso, Enzo Cormann, Xavi Puchades, Patrícia Pardo o José Sanchis Sinisterra.

Trayectoria

Directora de la compañía Lupa Teatre, donde ha escrito y dirigido: L’inventor de xiquets (2010), Para que no te me olvides (2012), A mí nunca me cortó la cabeza (2013, pieza breve publicada bajo el título Mi madre y yo por la revista Red Escénica- Acotaciones en la caja negra), M y les balenes (2014) i Se’ns està quedant cos de postguerra (2015)

Autora de textos dramáticos para las compañías Noctámbulos y A cero metros: Lo mejor del sol sin el sol y VII (2012, piezas breves dentro de la obra La ronda del miedo); Miss Hammer (2013).

Guionista

Como guionista ha trabajado en programas de ficción para diferentes productoras: The sandbox Kids (Milky moustache); Amigoos (Fundación muñecos por el desarrollo); Babaclub (Filmax).

Premios

Villa de Mislata a mejor espectáculo 2013 a la obra Miss Hammer, de la que es autora; Premio 2008 I Concurso de ideas de RTVV por la serie Campus de la que es co-autora.