MARTÍ, ISABEL

És llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València i Llicenciada en Art Dramàtic per l’ESAD de València en l’especialitat d’Interpretació Textual. Combina la seua faceta com a actriu amb la de dramaturga i directora teatral. En el camp de l’escriptura ha treballat per a companyies com Maquinant Teatre (El día que cambié mi casa por una trompeta de colores i La fragilitat d’Eros), Eventime Teatro (El libro de la selva) i EnClauDe (La Antesala). Actualment prepara amb Miquel Viñoles un nou text per a la companyia Els Indecents.

Es licenciada en Filología Hispánica por la Universidad de València y Licenciada en Arte Dramático por la ESAD de València en la especialidad de Interpretación Textual. Combina su faceta como actriz con la de dramaturga y directora teatral. En el campo de la escritura ha trabajado para compañías como Maquinant Teatre (El día que cambié mi casa por una trompeta de colores y La fragilidad de Eros), Eventime Teatro (El libro de la selva) y EnClauDe (La antesala). Actualmente es prepara con Miquel Viñoles un nuevo texto para la compañía Els Indecents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>